Hästverksamheten på Grindtorps Gård består av inackorderade hästar och ponnyer i vårt Active Stable och utbildande verksamhet.


Vi anordnar kurser och föreläsningar med inbjudna instruktörer och experter. Vår verksamhet ska präglas av kunskap baserad på forskning och väl beprövad erfarenhet. Läs mer under Kalendarium. Vill du få nyhetsbrev från oss med information om aktiviteter vi anordnar? Skicka ett mail till titti.jongren@grindtorpsgard.se så ser vi till att du får nyhetsbreven vi skickar ut!


Det går att nyttja vår ridbana och vårt ridhus för enskild ridning mot en månatlig avgift. Läs mer under Ridhus och Ridbana.


Vår verksamhet bygger på att hästarnas välbefinnande alltid kommer i första hand. Deras primära behov vad gäller foder, närmiljö, sociala relationer samt fysiskt och psykiskt välbefinnande är högsta prioritet. Detta ska ske med största möjliga hänsyn till miljön.


Grindtorps Gård är godkända av Prevent som ”Schysst stall”. Vi arbetar aktivt för att alla ska känna sig välkomna, och att vi har en god stämning.

IMG_7414
IMG_7557
IMG_7506
IMG_7479
IMG_1752
IMG_7473
IMG_7436
IMG_7460
IMG_7427


Grindtorps Gårds hästverksamhet